Aangeboden

Woonver. Camelot, Langenboom (NB): aangeboden: 2 wooneenheden, beide ca.100m2 met eigen keuken, woonkamer, badkamer (één met bad) en één of twee slaapkamers en een eigen tuin. Daarnaast is er een gezamenlijke grote tuin, plein en berging. Onderhoud en klusjes aan de ruimtes worden met elkaar uitgevoerd.
Gelegen middenin een natuurgebied (het Raamdal), bij het Langenboomse bos; graasgebied voor Koninkpaarden en Hooglanders; reeën en dassen lopen door de achtertuin. Grave en Mill op ca. 3 km, Nijmegen 20 min., Den Bosch 30 min.; voorzieningen met auto en fiets goed bereikbaar.
Wij zoeken rustige, liefst niet rokende nieuwe leden, die graag buiten willen wonen en hart voor natuur, tuinieren en dieren hebben, én graag de handen uit de mouwen steken.
leeftijd ca 40-65 jaar. Reacties voor kennismaking en rondleiding: mijn73@live.nl (Niobe Mijnders)
Woonvereniging 'Beekzicht' in Meerlo (ten Z.O. van Venray) is op zoek naar een derde lid.
Beekzicht is gelegen in het buitengebied van Noord-Limburg. Hier zijn we een particulier in het agrarisch buitengebied.
De woning is opgedeeld in twee afzonderlijke woonunits. Rondom zijn bijgebouwen en het plan is om daar een derde woonunit te creëren.
We zoeken iemand die gewend is aan het buitenleven met al zijn ins en outs.
Heb je interesse of vragen stuur een mail naar woonver.beekzicht@kpnmail.nlkijk voor woonruimte in andere projecten op http://www.woongroep.net
  • Groepen die op zoek zijn naar nieuwe bewoners kunnen eveneens terecht op die website.

N.B. De in deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, maar STUT Consult staat niet in voor de juistheid van bovenstaande gegevens en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.